Kedves Vendégeink!

2023. december 15-től 2024. március 1. napjáig a horgászat szünetel.

Minden kedves vendégünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Egészségben, Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánunk

Horgászlehetőség, rendvédelmi szervek állományába tartozóknak!

Ha rendvédelmi szervek állományába tartozol dolgozó vagy, és szeretsz horgászni, szeretnél pár napot eltölteni távol a város zajától, akkor itt a helyed!

Vidéki hangulat, igényes szálláslehetőség

Ha nyugodt helyre vágysz, és mégis szeretnéd szabadidődet színvonalas körülmények között tölteni, gyere Állampusztára!

Korrekt árakkal várjuk a horgászat szerelmeseit

Ha szeretnél megfizethető árakon hódolni sport-szenvedélyednek, akkor látogass el hozzánk!

Bemutatkozás

Az Állampusztai Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. Bács-Kiskun Megyében, Solt és Harta települések között helyezkedik el. A Kft. fő feladata az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben elhelyezett fogvatartottak rendszeres foglalkoztatása, melyet mezőgazdasági tevékenységgel valósítunk meg.

Hangsúlyos a szántóföldi növénytermesztés, mely több mint 5000 hektár szántóterületen történik. Főbb termesztett növényeink: őszi búza, őszi árpa, őszi káposztarepce, takarmánykukorica és napraforgó.

Fontos szegmense a munkáltatásnak az állattenyésztés is, mely munkát ad a fogvatartottaknak az év minden napján. Ez az ágazat a következő állatfajok tartását, tenyésztését foglalja magában: nóniusz ló törzstenyészet, magyar merinó juh törzstenyészet, szőke mangalica sertés törzstenyészet, brojlercsirke, halgazdaság.

Igényes szállás

A Pihenőközpont hét standard szobából, egy Superior szobából, és egy VIP szobából áll, az épület klimatizált, téliesített, jól felszerelt közös konyhával, továbbá szaunával rendelkezik. A vendégek részére televízió, internet elérés biztosított. A kertben fűtött medence, játszótér kiülő és sütőhely is található, valamint zárt parkoló.

A vendégház ideális családoknak, baráti, társaságoknak a nyugodt kikapcsolódásra. A vendégháztól 20 méterre saját stég biztosítja a pihenni vágyók részére a szabadidő kellemes eltöltését. A Kerekér Pihenőpark területén szállásfoglalás előzetes egyeztetés után lehetséges.

Hobby horgászat

Állampuszta területén található a Kerekéri horgásztó, ami mintegy 11 hektáros vízfelület, mely a folyamatos telepítéseknek köszönhetően igen gazdag és változatos halállománnyal rendelkezik. A nyílt vízfelszínt nádasok szegélyezik. A vízutánpótlást a Nagy-ér Csatorna biztosítja, zsiliprendszeren keresztül.

A Kerekér területén legnagyobb számban ponty található meg, de nagyon jó eséllyel fogható harcsa, compó, csuka, amur, süllő, kárász is. Látogasson el a Kerekér Szíve Pihenőparkba és pihenjen és horgásszon nyugodt körülmények között!

Nyugodt környezet

Festői környezetben várjuk a pihenni, horgászni vágyókat Állampusztán.

A környéken található Mikla-puszta, mely a Kiskunsági Nemzeti Park részeként egyedülálló természeti adottságokkal rendelkezik. Az erősen szikes, a sókiválástól vakítóan fehér, alacsony fekvésű térszintek között magasabb felszíneket, úgynevezett padkákat találunk.

Részletes szabályzatunk

A horgásztó, és az apartman részletes házirendjét itt lehet letölteni:

A Kerekér Szíve Pihenőpark horgászati és szállás igénybevételi rendjéről

A Kerekér Szíve Pihenőpark rendezvényekre történő kiadásáról az alábbi dokumentumban tájékoződhat:

A Kerekér Szíve Pihenőpark rendezvény céljából történő kiadásáról