Kedves Vendégeink!

Május-június hónapban hétfőtől-csütörtökig 07:00-16:00 óráig lehet horgászni, a nem szállóvendégeink részére.

Horgászlehetőség, rendvédelmi szervek állományába tartozóknak!

Ha rendvédelmi szervek állományába tartozol dolgozó vagy, és szeretsz horgászni, szeretnél pár napot eltölteni távol a város zajától, akkor itt a helyed!

Vidéki hangulat, igényes szálláslehetőség

Ha nyugodt helyre vágysz, és mégis szeretnéd szabadidődet színvonalas körülmények között tölteni, gyere Állampusztára!

Korrekt árakkal várjuk a horgászat szerelmeseit

Ha szeretnél megfizethető árakon hódolni sport-szenvedélyednek, akkor látogass el hozzánk!

Bemutatkozás

Az Állampusztai Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft. Bács-Kiskun Megyében, Solt és Harta települések között helyezkedik el. A Kft. fő feladata az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben elhelyezett fogvatartottak rendszeres foglalkoztatása, melyet mezőgazdasági tevékenységgel valósítunk meg.

Hangsúlyos a szántóföldi növénytermesztés, mely több mint 5000 hektár szántóterületen történik. Főbb termesztett növényeink: őszi búza, őszi árpa, őszi káposztarepce, takarmánykukorica és napraforgó.

Fontos szegmense a munkáltatásnak az állattenyésztés is, mely munkát ad a fogvatartottaknak az év minden napján. Ez az ágazat a következő állatfajok tartását, tenyésztését foglalja magában: nóniusz ló törzstenyészet, magyar merinó juh törzstenyészet, szőke mangalica sertés törzstenyészet, brojlercsirke, halgazdaság.

Igényes szállás

A Pihenőközpont hét standard szobából, egy Superior szobából, és egy VIP szobából áll, az épület klimatizált, téliesített, jól felszerelt közös konyhával, továbbá szaunával rendelkezik. A vendégek részére televízió, internet elérés biztosított. A kertben fűtött medence, játszótér kiülő és sütőhely is található, valamint zárt parkoló.

A vendégház ideális családoknak, baráti, társaságoknak a nyugodt kikapcsolódásra. A vendégháztól 20 méterre saját stég biztosítja a pihenni vágyók részére a szabadidő kellemes eltöltését. A Kerekér Pihenőpark területén szállásfoglalás előzetes egyeztetés után lehetséges.

Hobby horgászat

Állampuszta területén található a Kerekéri horgásztó, ami mintegy 11 hektáros vízfelület, mely a folyamatos telepítéseknek köszönhetően igen gazdag és változatos halállománnyal rendelkezik. A nyílt vízfelszínt nádasok szegélyezik. A vízutánpótlást a Nagy-ér Csatorna biztosítja, zsiliprendszeren keresztül.

A Kerekér területén legnagyobb számban ponty található meg, de nagyon jó eséllyel fogható harcsa, compó, csuka, amur, süllő, kárász is. Látogasson el a Kerekér Szíve Pihenőparkba és pihenjen és horgásszon nyugodt körülmények között!

Nyugodt környezet

Festői környezetben várjuk a pihenni, horgászni vágyókat Állampusztán.

A környéken található Mikla-puszta, mely a Kiskunsági Nemzeti Park részeként egyedülálló természeti adottságokkal rendelkezik. Az erősen szikes, a sókiválástól vakítóan fehér, alacsony fekvésű térszintek között magasabb felszíneket, úgynevezett padkákat találunk.

Részletes szabályzatunk

A horgásztó, és az apartman részletes házirendjét itt lehet letölteni:

A Kerekér Szíve Pihenőpark horgászati és szállás igénybevételi rendjéről

A Kerekér Szíve Pihenőpark rendezvényekre történő kiadásáról az alábbi dokumentumban tájékoződhat:

A Kerekér Szíve Pihenőpark rendezvény céljából történő kiadásáról